Știați că în România există un cadru legislativ care oferă facilități fiscale firmelor ce donează produse cu termen scurt de valabilitate?

Pentru a ne asigura că informația ajunge la cât mai mulți agenți economici, ne propunem ca în perioada următoare să dezvoltăm o campanie de promovare a Legii de reducere a risipei alimentare.

În acest sens, scoatem la concurs o poziție de expert, coordonator al campaniei. Perioada de implementare: iunie-octombrie 2022.

Obiectivul activității: dezvoltarea unor oportunități noi de colaborare între agenții economici din domeniul alimentar și organizații implicate în salvarea alimentelor cu termen scurt de valabilitate.

Descrierea activității: pregătirea campaniei și implementarea acesteia. Minim 25 de agenți economici din județul Timiș vor fi informați direct, prin intermediul acțiunilor de campanie directă, la care se adaugă 10.000 persoane informate prin mijloace de informare online.

Condiții generale:

– Expertiză în domeniul relațiilor publice;

– Bune abilități de comunicare, în scris și oral;

– Experiența în coordonarea anterioară a unor campanii de informare/promovare/advocacy constituie un avantaj;

– Cunoștințe și interes personal pentru subiecte legate de dezvoltare durabilă, economie circulară, consum responsabil, constituie un avantaj.

Propunem un contract de prestări servicii în valoare totală de 9.000 lei. Persoanele interesate sunt rugate să ne trimită un CV și o scrisoare de intenție, până în data de 6 iunie 2022, la adresa mihaela.vetan@intersect.org.ro

Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului Stop risipă!, implementat de asociația INTERSECT, cu finanțare din partea Primăriei Municipiului Timișoara, prin Centrul de Proiecte.