Ne-am bucurat când, în vară, Rareș Crăiuț a acceptat să se alăture proiectului nostru „Stop risipa alimentară”. Dar nu ne așteptam și la o surpriză: a făcut, pe lângă rețetă, și un mic training despre cum se fac prăjiturile „broscuțe” pentru un grup de cercetători care participă la un proiect în care se lucrează cu materie alimentară și resturi istorice.

A, rețeta de „broscuțe” vine de la Cluj iar cursul de prăjituri din resturi alimentare a avut loc în Franța, undeva în regiunea Reims, în vara lui 2021.

Și cum astăzi, 16 octombrie, este Ziua Națională a Alimentației și Combaterii Risipei Alimentare, vă urăm cât mai multe rețete anti-risipă.Bon, et voilà, bon appétit!

Proiectul Stop risipa alimentară! este finanţat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara.Fondul pentru un viitor mai bun în comunități este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.#spaţiupublic#educaţie#mediu#reconectare#FundaţiaComunitarăTimişoara#FFCR#Lidl#dezvoltaredurabilă#consumresponsabil#învățarenonformală#grupurivulnerabile#reducemrisipaalimentară#risipaalimentară#comunitate#intersecttm#justfood#CSF? #AiCSF#intersecttimisoara

r