În luna septembrie vom organiza o serie de ateliere prin care abordăm tema risipei alimentare și modalități concrete de a o reduce.Plănuim următoarele:
Atelier de conservare a legumelor pentru iarnă, unde vă veți putea înscrie pentru a participa (anunțăm detalii curând);
Ateliere de făcut compost. Acestea vor fi organizate în două școli din Timișoara;
În cadrul acestui atelier veți putea experimenta rețete ușor de preparat acasă, cu ingrediente care au rămas nefolosite în frigiderul și în cămara dumneavoastră, dar care încă mai pot fi valorificate. Fiți cu ochii pe noi!
Proiectul Stop risipa alimentară! este finanţat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara. Fondul pentru un viitor mai bun în comunități este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

